Konsultointi

Monipuolinen kokemuksemme koko ravintola-alaa läpileikkaavasti on tarjonnut meille paitsi tietoa, myös näkemystä ravintola- ja HoReCa-alalla menestymisestä. Olemme työskennelleet keittiössä, salissa, henkilöstöhallinnossa, tuotekehityksessä ja toimitusjohtajana. Ala on tuttu tienvarsihuoltamoista ja kahviloista aina huipputason ruokaravintoloihin ja merkkitapahtumiin.

Tarjoamme apua erityisesti henkilöstöhallintoon, katelaskentaan ja vaikkapa toiminnan käynnistämiseen ja menu-suunnitteluun. Autamme ja suunnittelemme rekrytoinnissa ja tavarahankinnoissa, sekä vaikkapa budjettien laadinnassa.

Osaaminen ja kokemus tuovat tekemiseen varmuutta. Joskus on myös paikallaan katsoa asioita ulkopuolisin silmin mahdollisten kehityskohtien löytämiseksi. Tarjoamme siihen ainutlaatuista apua.

Konsultoimme paitsi yrityksiä kuin myös yksityisiä juhlanjärjestäjiä. Voimme tarjota apua ja osaamista onnistuneen juhlakokonaisuuden organisointiin tai auttaa jossain yksittäisessä osa-alueessa.

Palveluksessanne luottamuksella,

Keittiömestari-toimitusjohtaja Petri Siitonen ja ravintolatoimenjohtaja Tuomas Dufva