Menu 2

Alkuruokapöydässä

Talon silliä                                                                                                             

Pestomarinoitua lämminnsavustetua kirjolohifilettä

Keittiömestarin kana-kasvisterriiniä ja herukkakastiketta

Keitettyja perunoita

Wanhanajan salaattia, lehtisalaattia, kananmunaa, kermavaahtoa

Marinoituja kirsikkatomaatteja

Mestarin coleslawsalaattia

Sienisalaattia ruisleipäsillä

Lapinjuustosalaattia

 

Lämminruoka

Kalkkunan filettä

Tummaa omenakastiketta

Yrttiperunoita

Värukästä vihanneswokkia

 

Talon leipälajitelma ja levite

Kotikalja , vesi , marjamehu

 

Kakkukahvit

Täytekakku vaihtoehdot: yksi valintanne mukaan

Kermainen Marjakakku tai Suklaakakku tai Juustokakku

Kahvi / Tee ja lapsille mehu