Tarina

Karelian Gourmetin ovat perustaneet me eli Petri Siitonen ja Tuomas Dufva. Olemme vanhoja kavereita vuosien varrelta ja päätimme lyödä osaamisemme yhteen Imatralla, johon meillä molemmilla on omat juuremme.

Tavoitteenamme on tehdä laadukasta ruokaa, mutkattomasti perusasioita kunnioittaen. Aidot ja luonnolliset maut höystettynä ammattitaitoisella valmistuksella ja taidokkaalla viimeistelyllä.

Olemme hankkineet kannuksemme eri puolella Suomea ja ulkomailla työskennellen. Ravintola-ala on tullut tutuksi joka tehtävässä, joka näkökulmasta ja filosofiamme on jalostunut.

Teemme työmme aina samalla taidolla ja intohimolla. Erityisesti karjalainen ruokaperinne ja luonto innoittaa meitä.

Työtämme on tarjota päivittäin verratonta lounasruokaa Imatralla ravintolassamme. Intohimomme on tapahtumien järjestäminen ja siihen liittyvä catering ja pitopalvelu.

Mutkatonta laatua, paremmin – olemme palveluksessasi!