Tarina

Karelian Gourmet on syntynyt rakkaudesta makuun. Sen ovat perustaneet me eli Petri Siitonen ja Tuomas Dufva. Olemme vanhoja kaveruksia vuosien varrelta ja päätimme lyödä osaamisemme yhteen Imatralla, johon meillä molemmilla on omat juuremme.

Filosofiamme on tehdä laadukasta ruokaa aina maku edellä ja löytää mutkattomista perusasioista uusia yllätyksiä. Aidot ja luonnolliset maut höystettynä ammattitaitoisella valmistuksella ja taidokkaalla viimeistelyllä ovat tavaramerkkejämme. Tyytyväiset ja kylläiset asiakkaat ovat ilomme ja ylpeytemme.

Olemme hankkineet kannuksemme eri puolella Suomea ja ulkomailla työskennellen. Ravintola-ala on tullut meille vuosien saatossa tutuksi miltei joka tehtävässä ja joka näkökulmasta, joiden ansiosta visiomme on jalostunut.

Teemme työmme aina samalla intohimolla ja taidolla. Erityisesti karjalainen ruokaperinne ja luonto innoittavat meitä. Arvostamme ammattiylpeyttä ja kunnioitusta tehdä työ aina parhaalla panoksella. Ja se näkyy.

Työtämme on tarjota päivittäin verratonta lounasruokaa Imatralla ravintolassamme. Intohimomme on tapahtumien järjestäminen ja siihen liittyvä catering ja pitopalvelu.

Mutkatonta laatua, paremmin ja maistuvasti – olemme palveluksessasi!